Interiorisme

Portada » Rehabilitació » Interiorisme


En decoració d’interiors, la nostra evolució ha estat molt positiva en quantitat i en qualitat.

TMS realitza treballs en habitatges, reformes integrals de pisos al Maresme. Ens hem convertit en especialistes a escoltar necessitats i a atendre-les amb la màxima disposició i transparència.

Per aconseguir un bon projecte de decoració intentem aconseguir una bona proposta personalitzada fent servir el triangle de la nostra filosofia: disseny-qualitat-preu.

Disposem de bons projectistes que aconsegueixen propostes de decoració d’interiors boniques i funcionals; fem servir un control de qualitat molt exigent i disposem d’un bon univers defabricants que fem servir per aconseguir preus coherents per a cada tipus de projecte.

Reformes integrals de pisos al Maresme

Perquè cada vegada ens encarreguem de més  projectes de reformes integrals de pisos al Maresme, aconseguint ambientacions més còmodes i hem filtrat fabricants i serveis, reduint les incidències i elevant el nivell de satisfacció en cada treball finalitzat.

Quan els nostres dissenyadors realitzen un projecte de decoració per a un habitatge busquen, per damunt de tot, ordenar els espais de forma coherent, aconseguir la màxima funcionalitat i evidentment que tots els canvis ens ofereixen una ambientació agradable i plaent.

Projectes d’interiorisme i reformes integrals per a un local o una oficina comercial; el dissenyador ha de sincronitzar el concepte empresarial del client amb la implantació adequada a l’espai.Amb la competència existent és vital confiar en un professional amb experiència en interiorisme i reformes integrals i no pretendre estalviar costos pensant que no és tan important encarregar un projecte per decorar o ambientar un local comercial.

Els nostres punts forts


Coordinació integral

Dirigim l’execució completa de l’obra, des de l’inici fins al lliurament, realitzant la comanda de materials, sol·licitant els permisos necessaris, verificant els costos i terminis de lliurament i ens responsabilitzem de la correcta coordinació de l’obra.


Atenció personalizada

El nostre objectiu principal és satisfer les necessitats de cada client i aconseguir un excel·lent resultat amb espais únics i elegants. Des de TMS oferim un servei professional, personalitzat i eficaç amb ofertes competitives en relació qualitat-preu.


Projectes d’interiorisme

Som especialistes en la creació d’espais adaptats a l’estil i tendència que el client desitgi tenint en compte l’estètica i funcionalitat. Estudi personalitzat per a cada client ajudant-lo a trobar l’ambient que vol aconseguir.

TMS Reformes amb les millors marques

Sempre hem cregut que la qualitat té un preu. I nosaltres utilitzem les millors marques del mercat per renovar i reformar casa teva. Perquè t’ho mereixes.

Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.