Rehabilitacions integrals

Portada » Rehabilitació » Rehabilitacions integrals


Som un equip d’experts de la construcció i obres de rehabilitació, incloent l’eficiència energètica.

TMS Reformes integrals som un equip d’experts en la construcció i les obres de rehabilitació, inclosa l’eficiència energètica.

Oferim un servei integral aportant assessorament en les solucions proposades en cada projecte, la gestió de llicències i l’execució global de l’obra, ja sigui una rehabilitació integral o de façanes, una il·luminació eficient de zones comunes, un aïllament tèrmic,…

Som especialistes en rehabilitació d’edificis TMS, aportem la màxima qualitat en l’execució de l’obra i el nostre coneixement i experiència tant pel que fa al projecte com a les gestions necessàries per a la seva correcta execució.

Comptem amb un equip de professionals tècnics experts en les diferents àrees necessàries en la rehabilitació d’edificis. La nostra experiència ens ha permès de desenvolupar un coneixement profund dels materials constructius i les solucions òptimes, aplicant les tècniques més avantguardistes i menys intrusives.

Projectes més detallats i adequats gràcies als estudis realitzats en participar com a assessors.

Servei integral de rehabilitació.

Els immobles, en aquest tipus d’intervencions, recuperen o renoven la seva funcionalitat màxima amb l’estructura reforçada i disposen de les instal·lacions més actuals i els acabats més moderns.

Els nostres punts forts


Coordinació integral

Dirigim l’execució completa de l’obra, des de l’inici fins al lliurament, realitzant la comanda de materials, sol·licitant els permisos necessaris, verificant els costos i terminis de lliurament i ens responsabilitzem de la correcta coordinació de l’obra.


Atenció personalizada

El nostre objectiu principal és satisfer les necessitats de cada client i aconseguir un excel·lent resultat amb espais únics i elegants. Des de TMS oferim un servei professional, personalitzat i eficaç amb ofertes competitives en relació qualitat-preu.


Projectes d’interiorisme

Som especialistes en la creació d’espais adaptats a l’estil i tendència que el client desitgi tenint en compte l’estètica i funcionalitat. Estudi personalitzat per a cada client ajudant-lo a trobar l’ambient que vol aconseguir.

TMS Reformes amb les millors marques

Sempre hem cregut que la qualitat té un preu. I nosaltres utilitzem les millors marques del mercat per renovar i reformar casa teva. Perquè t’ho mereixes.

Un bon equip per realitzar la reforma ideal de la teva casa

Som especialistes reformes integrals d’habitatges i locals comercials. El nostre equip d’arquitectes, enginyers d’obres i interioristes amb anys d’experiència en el món de la construcció resoldrà les teves necessitats, seguint la filosofia de l’empresa.

No haurà de preocupar-se per a res: ens encarreguem de la reforma integral del teu pis, actualitzant tots els seus espais, instal·lacions elèctriques, instal·lacions de fontaneria, tancaments, il·luminació, revestiments i decoració d’interior. Prioritzant la qualitat en els acabats i respectant els temps pactats.

Alguns dels nostres projectes

Per a dur a terme els vostres projectes sempre us mostrem com quedarà la seva futura casa a través de la visualització en 3D.

Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.