Façanes

Portada » Rehabilitació » Façanes


Rehabilitació de façanes per mostrar la bellesa exterior de casa seva

En façanes les intervencions a l’exterior dels immobles, concretament a les façanes, es realitzen principalment per recuperar la seva bellesa original, millorar el seu manteniment, superar la inspecció tècnica (ITE)…

Apliquem estudis previs per definir el millor mètode per assolir el resultat desitjat.

Rehabilitació d’edificis

Posem a la vostra disposició una gestió integral del projecte facilitant un desenvolupament “clau en mà” del mateix a través de la interlocució amb els nostres tècnics. Mirem d’aconseguir un resultat final òptim i una bona comunicació entre la propietat i l’obra.

Els principals treballs realitzats a comunitats són:

  • Rehabilitació d’edificis.
  • Rehabilitació integral de façanes.
  • Rehabilitació interior de l’edifici.
  • Instal·lació d’ascensor (fins i tot estudi i projecte per a indústria).
  • Anàlisi estructural de l’edifici.
  • Tractament d’humitats (capil·laritat, condensació, etc.).
  • Tractaments d’impermeabilització per a cobertes.

En rehabilitació de façanes amb l’objectiu de recuperar la funció de les façanes pel deteriorament dels seus components, rehabilitant els seus elements, recuperar el seu estat original o millorant les condicions dels mateixos.

Entre les patologies més comunes a les façanes hi ha humitats, esquerdes i fissures i mal comportament energètic.

Els nostres punts forts


Coordinació integral

Dirigim l’execució completa de l’obra, des de l’inici fins al lliurament, realitzant la comanda de materials, sol·licitant els permisos necessaris, verificant els costos i terminis de lliurament i ens responsabilitzem de la correcta coordinació de l’obra.


Atenció personalizada

El nostre objectiu principal és satisfer les necessitats de cada client i aconseguir un excel·lent resultat amb espais únics i elegants. Des de TMS oferim un servei professional, personalitzat i eficaç amb ofertes competitives en relació qualitat-preu.


Projectes d’interiorisme

Som especialistes en la creació d’espais adaptats a l’estil i tendència que el client desitgi tenint en compte l’estètica i funcionalitat. Estudi personalitzat per a cada client ajudant-lo a trobar l’ambient que vol aconseguir.

TMS Reformes amb les millors marques

Sempre hem cregut que la qualitat té un preu. I nosaltres utilitzem les millors marques del mercat per renovar i reformar casa teva. Perquè t’ho mereixes.

Un bon equip per realitzar la reforma ideal de la teva casa

Som especialistes reformes integrals d’habitatges i locals comercials. El nostre equip d’arquitectes, enginyers d’obres i interioristes amb anys d’experiència en el món de la construcció resoldrà les teves necessitats, seguint la filosofia de l’empresa.

No haurà de preocupar-se per a res: ens encarreguem de la reforma integral del teu pis, actualitzant tots els seus espais, instal·lacions elèctriques, instal·lacions de fontaneria, tancaments, il·luminació, revestiments i decoració d’interior. Prioritzant la qualitat en els acabats i respectant els temps pactats.

Alguns dels nostres projectes

Per a dur a terme els vostres projectes sempre us mostrem com quedarà la seva futura casa a través de la visualització en 3D.

Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.