Cobertes i patis

Portada » Rehabilitació » Cobertes i patis


Cobertes i patis fantàstics amb la rehabilitacio de TMS reformes

Neteja: Realització i desgreixatge mitjançant hidronetejadores d’alta pressió, desengreixants, desincrustants i raspalls especials, deixant la superfície perfecta per al repàs i imprimació posterior.

Repàs i imprimació: Imprimació depenent del suport, previ realitzat de mitges canyes, repassos de boques de desguassos, juntes de dilatació, trobades … amb els materials més adequats per a cada cas.

Impermeabilització: Els nostres tècnics, sempre a l’avantguarda, s’encarregaran d’assessorar-sobre el tipus d’impermeabilització òptima a utilitzar, garantint la seva qualitat i durabilitat.

Acabats: L’acabat, el pas final, li permetrà gaudir de la seva terrat segons el seu ús i elecció estètica. Des de l’agradable acabat enjardinat, als acabats enrajolats com el gres o la rajola, o a qualsevol altre tipus d’acabat que el client necessiti.

Aplicacions:

  • Acabats acrílics.
  • Aplicació de vernís de poliuretà alifàtic
  • Enjardinats
  • Enrajolats en rajola o gres.

Els nostres punts forts


Coordinació integral

Dirigim l’execució completa de l’obra, des de l’inici fins al lliurament, realitzant la comanda de materials, sol·licitant els permisos necessaris, verificant els costos i terminis de lliurament i ens responsabilitzem de la correcta coordinació de l’obra.


Atenció personalizada

El nostre objectiu principal és satisfer les necessitats de cada client i aconseguir un excel·lent resultat amb espais únics i elegants. Des de TMS oferim un servei professional, personalitzat i eficaç amb ofertes competitives en relació qualitat-preu.


Projectes d’interiorisme

Som especialistes en la creació d’espais adaptats a l’estil i tendència que el client desitgi tenint en compte l’estètica i funcionalitat. Estudi personalitzat per a cada client ajudant-lo a trobar l’ambient que vol aconseguir.

TMS Reformes amb les millors marques

Sempre hem cregut que la qualitat té un preu. I nosaltres utilitzem les millors marques del mercat per renovar i reformar casa teva. Perquè t’ho mereixes.

Un bon equip per realitzar la reforma ideal de la teva casa

Som especialistes reformes integrals d’habitatges i locals comercials. El nostre equip d’arquitectes, enginyers d’obres i interioristes amb anys d’experiència en el món de la construcció resoldrà les teves necessitats, seguint la filosofia de l’empresa.

No haurà de preocupar-se per a res: ens encarreguem de la reforma integral del teu pis, actualitzant tots els seus espais, instal·lacions elèctriques, instal·lacions de fontaneria, tancaments, il·luminació, revestiments i decoració d’interior. Prioritzant la qualitat en els acabats i respectant els temps pactats.

Alguns dels nostres projectes

Per a dur a terme els vostres projectes sempre us mostrem com quedarà la seva futura casa a través de la visualització en 3D.

Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.