Reformes integrals

Portada » Reformes » Reformes integrals


Som especialistes en reformes integrals de vivendes i locals comercials.

El nostre equip d’arquitectes, enginyers d’obres i interioristes amb anys d’experiència en el món de la construcció resoldrà les seves necessitats seguint la filosofia de l’empresa.

No s’haurà de preocupar per res: ens encarreguem de la reforma integral del seu pis, actualitzant tots els espais, les instal·lacions elèctriques, les instal·lacions de fontaneria, els tancaments, la il·luminació, els revestiments i la decoració interior.

Prioritzem la qualitat en els acabats i respectem els temps pactats.

El factor més important per haver-nos convertit en autèntics especialistes en l’execució de projectes, principalment de reformes integrals a Barcelona, és haver generat el nostre propi sistema de treball, confeccionat al llarg dels anys i perfeccionat de forma contínua a causa de les noves exigències que ens obliguen a una evolució constant.

Especialitzats en reformes i integrals a Barcelona de pisos, cases i qualsevol tipus d’habitatge.

Els nostres punts forts


Coordinació integral

Dirigim l’execució completa de l’obra, des de l’inici fins al lliurament, realitzant la comanda de materials, sol·licitant els permisos necessaris, verificant els costos i terminis de lliurament i ens responsabilitzem de la correcta coordinació de l’obra.


Atenció personalizada

El nostre objectiu principal és satisfer les necessitats de cada client i aconseguir un excel·lent resultat amb espais únics i elegants. Des de TMS oferim un servei professional, personalitzat i eficaç amb ofertes competitives en relació qualitat-preu.


Projectes d’interiorisme

Som especialistes en la creació d’espais adaptats a l’estil i tendència que el client desitgi tenint en compte l’estètica i funcionalitat. Estudi personalitzat per a cada client ajudant-lo a trobar l’ambient que vol aconseguir.

TMS Reformes amb les millors marques

Sempre hem cregut que la qualitat té un preu. I nosaltres utilitzem les millors marques del mercat per renovar i reformar casa teva. Perquè t’ho mereixes.

Un bon equip per realitzar la reforma ideal de la teva casa

Som especialistes reformes integrals d’habitatges i locals comercials. El nostre equip d’arquitectes, enginyers d’obres i interioristes amb anys d’experiència en el món de la construcció resoldrà les teves necessitats, seguint la filosofia de l’empresa.

No haurà de preocupar-se per a res: ens encarreguem de la reforma integral del teu pis, actualitzant tots els seus espais, instal·lacions elèctriques, instal·lacions de fontaneria, tancaments, il·luminació, revestiments i decoració d’interior. Prioritzant la qualitat en els acabats i respectant els temps pactats.

Alguns dels nostres projectes

Per a dur a terme els vostres projectes sempre us mostrem com quedarà la seva futura casa a través de la visualització en 3D.

Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.