Taulells de cuina

Portada » Reformes » Reforma de cuines » Taulells de cuina

Estem de reformes. D’aquí poc trobaràs contingut en aquesta pàgina.

Els millors materials i les marques més exclusives pels teus taulells


Taulell de marbre. Tms refomres

Taulells de marbre

En geología el mármol es una roca metamórfica compacta formada a partir de rocas calizas que, sometidas a elevadas temperaturas y presiones, alcanzan un alto grado de cristalización.
Encimeras granito tms reformes

Taulells de granit

La composició bàsica del granit és el quars, el feldespat i la mica, que li confereixen una duresa molt alta en l’escala de Mohs i una gran resistència a l’abrasió.
Baño tms reformes marca silestone

Taulells Silestone

Silestone és la superfície ideal per a l’arquitectura i l’interiorisme actual. La seva aplicació més estesa és en fogons de cuina i en banys, on és un referent mundial.
Baño tms reformes marca corian

Taulells Corian

El Corian és un material sintètic per a superfícies sòlides desenvolupat per la firma Dupont. La seva capacitat traslúcida, la facilitat de modelatge l’han convertit en material d’experimentació en nombroses obres de disseny avantguardista. Imaginem la cuina o la cambra de bany en colors i textures de perfecta continuïtat, amb juntes imperceptibles.
Cocina Tms reformes encimeras Dekton

Taullells Dekton

Dekton és una superfície neta, de tacte agradable, resistent a tot el que passa habitualment en una cuina durant anys d’ús. Un material ultrasofisticat per a una intensa vida quotidiana, capaç de crear espais que ajuden a la preparació dels aliments quotidians.

Alguns dels nostres projectes

Per a dur a terme els vostres projectes sempre us mostrem com quedarà la seva futura casa a través de la visualització en 3D.

Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.


Open chat