Mobles de cuina

Portada » Reformes » Reforma de cuines » Mobles de cuina


Acabats impecables amb els millors mobles de cuina

TMS Reformes integrals ofereix qualitat i treballa amb les millors portes del mercat, models com ara:

Proveïdor oficial de productes del Grup Alvic, referència mundial en acabats de portes de cuina.

Model Luxe. Panell de fibra al qual s’apliquen diversos processos industrials que donen com a resultat un panell decoratiu amb acabat d’alta brillantor. La superfície del panell Luxe té un excel·lent comportament físic i mecànic. Algunes de les seves propietats que cal destacar són: alta resistència al ratllat, qualitat superficial, nivell de brillantor mirall i estabilitat dels colors a la llum.

Luxe es pot subministrar en panell, per a un posterior procés industrial de tall i cairejat, o en peça acababa per a la seva aplicació directa en mobiliari o decoració.

Disposa d’una àmplia gamma de colors i de dissenys de tendència que fan de LUXE un producte especialment atractiu i versàtil.

Zenit. Es presenta en dos acabats, Supermatt i Metaldecó, i en vuit colors de tendència. És un producte recomanat per a posicions verticals en tota mena de mobiliari i decoració. La superfície de Zenit té un excel·lent comportament físic i mecànic. Algunes de les seves propietats a destacar són: alta resistència al ratllat i a l’abrasió, pràctica absència de brillantor, estabilitat dels color a la llum, superfície antipetjada en l’acabat Metaldecó.

Luxe digital. Panell fabricat amb la mateixa tecnologia que Luxe. Aquesta connexió incorpora dissenys atractius i fantasies seleccionades per combinar amb la nostra gamma de colors Luxe. Una col·lecció de gran nivell decoratiu amb aplicació específica en projectes amb esperit d’exclusivitat.

Model Syncron. Panell d’aglomerat de partícules recobert amb una selecció d’acabats moderns aplicats sobre dissenys de fustes, pedres i fantasies que confereixen a la superfície una naturalitat extraordinària i un alt nivell decoratiu. Per a una major versatilitat, Syncron se subministra amb diversos gruixos i pot ser combinat amb la gamma de colors Luxe.

Model Fingerpull. És un mànec integrat en perfil J, perfecte com una aplicació innovadora per als fronts de cuina, bany i armari, proporcionant més funcionalitat i ergonomia. Finger-Pull amplia les ja nombroses aplicacions de les gammes Luxe, Zenit i Syncron. Es pot subministrar en forma de banda per a posterior tall industrial i processament de caires o com a peces acabades.


Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.