Electrodomèstics de cuina

Portada » Reformes » Reforma de cuines » Electrodomèstics de cuina

A TMS reformes integrals treballem amb les millors marques en electrodomèstics amb disseny i durabilitat (exemples de les marques mes usades: Blanc, Bosch, Miele, Pando, Siemens, Smeg).

Campanes pando. Tms Reformes
Electrodomèstics Gaggenau- Tms reformes

Els electrodomèstics més eficients i més exclusius per a tu


Cocina Tms reformes electrodomésticos Neff

Electrodomèstics Neff

La marca especialista en electrodomèstics integrables per excel·lència sap perfectament que la cuina ideal és la cuina confeccionada a la mida de les necessitats de cada usuari. Per això ofereix una àmplia varietat de forns compactes i plaques modulars Domino para poder muntar la cuina al gust de cada persona, sense problemes d’espai ni de distribució
Cocina Tms reformes electrodomésticos Miele

Electrodomèstics Miele

Des de la seva fundació el 1899, Miele és una empresa familiar independent compromesa de la mateixa manera amb els seus propietaris, empleats, clients i proveïdors, així com amb el medi ambient i amb la societat en general, a qualsevol part del món.
Cocina Tms reformes electrodomésticos Gaggenau

Electrodomèstics Gaggenau

Gaggenau té una filosofia clara: apropar la cuina professional a les llars. Per a això disposa d’electrodomèstics que combinen perfectament tecnologia, funcionalitat i disseny. La nostra exigència ens impulsa a perseguir la qualitat com a camí per arribar a aconseguir la perfecció.
Cocina Tms reformes electrodomésticos Insinkerator

Complements Insinkerator

Ofereixen un món fresc, silenciós i ambientalment responsable d’InSinkErator. La innovació a la seva cuina: trituradors de deixalles i dispensadors d’aigua calenta.
Cocina Tms reformes electodomésticos De dietrich

Electrodomèstics De Dietrich

De Dietrich, marca internacional de reconegut prestigi, no ha deixat d’oferir a les diferents generacions noves formes d’actuar que els permetin de gaudir d’un art de vida únic.
Cocina Tms reformes erlectrodomésticos Foster

Electrodomèstics Foster

Elegància, prestacions, fiabilitat i respecte pel medi ambient. Són els quatre actius amb els quals pots comptar quan compres un electrodomèstic Foster. La forma i la substància troben la unicitat en una col·lecció d’elements estudiats per harmonitzar-se amb l’estil de cadascú.
Cocina Tms reformes Electrodomésticos Bosch

Electrodomèstics Bosch

Robert Bosch va ser, com a inventor i fundador de la companyia, un dels pioners del desenvolupament industrial. La seva meta va ser sempre orientar la tècnica dels invents i productes cap als desigs i les necessitats quotidianes de les persones. La seva manera d’actuar es regia sempre pel seu lema de “millor perdre diners que la confiança del client”.
Cocina Tms reformes electrodomesticos Viking

Electrodomésticos Viking

Senzillament sofisticades i tot un símbol de rendiment professional a la llar, les cuines americanes Viking són ja un referent d’exclusivitat per al públic més exigent.Amb una estudiada combinació d’elegància, potència i un rendiment i unes prestacions excepcionals, els electrodomèstics Viking fan que la tecnologia i el disseny adquireixin un nou significat per a tots els amants de la cuina i la gastronomia del nivell més elevat.
Cocina Tms reformes Electrodomésticos Smeg

Electrodomésticos Smeg

Els laboratoris Smeg, a través del coneixement dels materials i de la tecnologia més avançada, interpreten així les exigències de la vida contemporània. A més, gràcies a interfícies sempre a l’avantguarda i a diferents solucions de programació, cada electrodomèstic Smeg respon a les diverses necessitats de l’usuari, en ple respecte de la màxima senzillesa d’ús i d’una gestió dels recursos intel·ligent.
Cocina Tms reformes Electrodomésticos U-lin

Electrodomèstics U-line

L’enfocament revolucionari d’U-Line li ha permès d’imposar-se en el mercat de la refrigeració amb refrigeradors, conservadors de vins, així com fabricadors de gel. Tots ells integrats sota el taulell, oferint una capacitat d’emmagatzemament equivalent a la dels refrigeradors tradicionals.
Cocina Tms reformes electrodomésticos Siemens

Electrodomèstics Siemens

Les noves tecnologies desenvolupades per Siemens busquen satisfer les necessitats de l’usuari i al mateix temps reduir els consums d’energia i aigua, la qual cosa reflecteix la preocupació de la marca per la cura del medi ambient.
Cocina Tms reformes Campanas extractoras Steel

Campanes extractores Steel

Steel se situa a l’avantguarda de la fabricació de cocció, aspiració i refrigeració. Innovació i funcionalitat són sinònims de dissenys actuals d’acer i enfocament professional per a electrodomèstics de la cuina. Juntament amb el creixement de la marca Steel, també han crescut les seves gammes Ascot i Genesi, fins i tot la seva àmplia varietat de barbacoes semiprofessionals i equips de cuina per a l’exterior.
Cocina Tms reformes campanas extractoras Pando

Campanes extractores Pando

Buscar noves aplicacions, nous materials, noves formules, noves tecnologies, en definitiva, convertir elements tradicionals en nous elements de decoració, sense perdre en cap moment les prestacions i la qualitat que sempre han caracteritzat les campanes Pando.
Cocina Tms reformes campanas extractoras Gutman

Campanes extractores Gutman

Les campanes per a cuines de Gutmann són exemplars únics: planificades de forma individual i especialment fabricades per al client. Són el resultat d’idees d’avantguarda, una conseqüent orientació al servei i un marcat sentit de l’estil, i satisfan les múltiples demandes de la vida moderna.
Cocina Tms reformes Campana extractora Frecan

Campanes extractores Frecan

Innovació i detall s’uneixen creant una gamma de campanes de cuina acurada i única, en la qual el silenci, la funcionalitat i la qualitat es converteixen en la nostra insígnia.

Alguns dels nostres projectes

Per a dur a terme els vostres projectes sempre us mostrem com quedarà la seva futura casa a través de la visualització en 3D.

Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.