Reforma de cuines

Portada » Reformes » Reforma de cuines


Reformes de cuines exclusives i úniques com tu

Dissenyem i construïm cuines amb les millors qualitats i al millor preu.

A TMS reformes de qualitat adaptem el projecte de la seva cuina a les necessitats de l’usuari i als espais. La funcionalitat dels nostres dissenys de cuina garanteix la millor disposició dels elements que la componen.

Des de la idea fins a la seva realització completa, mitjançant el desenvolupament de plànols i imatges en 3D, l’execució del projecte i el seguiment tècnic durant la realització.

L’estil de la cuina el tria vostè, aconseguirà allò que l’il·lusiona.

L’assessorem i li subministrem els models de taulells, piques, aixetes, il·luminació i accessoris que vostè s’imagina. Subministrem i muntem taulells de primeres marques (Silestone, Neolith) i de diferents materials (acer inoxidable, Corian, fusta). Disposem de piques col·locades a sota o a sobre del taulell (Blanco, Frecan).

En aixetes treballem amb totes les marques del mercat, amb disseny i durabilitat (Hansgrohe, Axor, Grohe).

En il·luminació disposem de LED sota moble alt, encastades o de superfície a l’interior del moble. També tenim tota mena d’accessoris, com ara cistells i safates extraïbles, raconeres i dipòsits de reciclatge.

Vols saber més sobre la reforma de la teva cuina?


Mobles de cuina

TMS Reformes integrals ofereix qualitat i treballa amb les millors portes del mercat, models com…

Taulells de cuina

Els millors materials i les marques més exclusives pels teus taulells

Electrocomèstics de cuina- Tms Reformes

Electrodomèstics de cuina

A TMS reformes integrals treballem amb les millors marques en electrodomèstics amb disseny i durabilitat…

TMS Reformes amb les millors marques

Sempre hem cregut que la qualitat té un preu. I nosaltres utilitzem les millors marques del mercat per renovar i reformar casa teva. Perquè t’ho mereixes.

Un bon equip per realitzar la reforma ideal de la teva casa

Som especialistes reformes integrals d’habitatges i locals comercials. El nostre equip d’arquitectes, enginyers d’obres i interioristes amb anys d’experiència en el món de la construcció resoldrà les teves necessitats, seguint la filosofia de l’empresa.

No haurà de preocupar-se per a res: ens encarreguem de la reforma integral del teu pis, actualitzant tots els seus espais, instal·lacions elèctriques, instal·lacions de fontaneria, tancaments, il·luminació, revestiments i decoració d’interior. Prioritzant la qualitat en els acabats i respectant els temps pactats.

Alguns dels nostres projectes

Per a dur a terme els vostres projectes sempre us mostrem com quedarà la seva futura casa a través de la visualització en 3D.

Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.