Reforma de Banys

Portada » Reformes » Reforma de Banys


Reforma el teu bany i deixa entrar aire fresc a casa teva

Quan es pren la decisió de fer reformes de qualitat dels banys del Maresme, per reformar qualsevol part de la llar, sempre cal afrontar aspectes importants que s’han de tenir en compte.

En una reforma de qualitat al Maresme i a Barcelona les demandes més habituals, amb totes les tendències més de moda i més actuals:

Colors: els colors sempre són una de les característiques més canviants durant tots els anys. El més habitual per a les cambres de bany són colors neutres o suaus que donen sensació de neteja i benestar, com un blau clar o els blancs. Això no obstant, aquest any ens trobem amb colors vius, forts, més originals, com ara verds, violetes o fúcsies.

Rajoles: les rajoles amb tendència a ser més colorides, amb dissenys geomètrics, o les típiques rectangulars si el teu gust és més clàssic.

Dutxes: l’amplitud en aquest element és clau, cada vegada es tendeix a tenir més espai, igual que a les banyeres, que cada vegada són més grans. El vidre dóna un aspecte més estètic, atractiu i elegant.

Mobles: dissenys naturals, simples, senzills, de colors clars, amb algun detall més fosc. Banys del minimalista.

Aconsegueix la cambra de bany que sempre vas somiar. Amb TMS Reformes la pots aconseguir. Oferim un servei d’interiorisme, rehabilitació i reformes de qualitat al Maresme realitzades amb molt de gust. Professionals especialitzats i altament qualificats amb més de 25 anys d’experiència a la teva disposició.

Reforma el teu bany amb les millors marques del mercat


Hidromassatge i spa. Tms reformes

Hidromassatges i Spa

Estem de reformes. D’aquí poc trobaràs contingut en aquesta pàgina. Hidromassatges i espais d’Spa per…

TMS Reformes amb les millors marques

Sempre hem cregut que la qualitat té un preu. I nosaltres utilitzem les millors marques del mercat per renovar i reformar casa teva. Perquè t’ho mereixes.

Un bon equip per realitzar la reforma ideal de la teva casa

Som especialistes reformes integrals d’habitatges i locals comercials. El nostre equip d’arquitectes, enginyers d’obres i interioristes amb anys d’experiència en el món de la construcció resoldrà les teves necessitats, seguint la filosofia de l’empresa.

No haurà de preocupar-se per a res: ens encarreguem de la reforma integral del teu pis, actualitzant tots els seus espais, instal·lacions elèctriques, instal·lacions de fontaneria, tancaments, il·luminació, revestiments i decoració d’interior. Prioritzant la qualitat en els acabats i respectant els temps pactats.

Alguns dels nostres projectes

Per a dur a terme els vostres projectes sempre us mostrem com quedarà la seva futura casa a través de la visualització en 3D.

Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.