Reformar per a renovar un bany a Granollers

Portada » Projectes » Reformar per a renovar un bany a Granollers


Reforma integral d’un bany a Granollers amb un disseny elegant i fresc.

En TMS Reformes ens encarreguem de dur a terme reformes de cuines i banys a Granollers, creant espais amb un disseny elegant i personalitzat.

Comptem amb professionals especialitzats en tots els gremis necessaris per a escometre amb èxit projectes de petita i gran envergadura, sempre amb materials de les principals marques.

A més, d’ocupar-nos de totes les instal·lacions de gas i electricitat o fins i tot, domòtica, instal·lem a la teva cuina mobiliari modern i armaris a mida, fogons, aigüeres, campanes o electrodomèstics de les firmes més importants en el mercat.

Per al bany, ens ocupem de la col·locació de plats de dutxa, hidromassatge, spa, sanitaris i aixetes de gran qualitat.

Disposem dels millors fabricants per realitzar a mida teus espais: Silestone, Dekton, Blanc, Miele, Neff, Pando, Smeg, Steel, Hansgrohe …

En TMS Reformes realitzem projectes a mida d’obra nova d’habitatges amb elevats nivells de qualitat però a uns preus molt ajustats, ja que la nostra metodologia i experiència ens permet l’optimització dels costos.

Igualment, ens encarreguem de l’interiorisme d’habitatges, empreses i locals comercials adaptant-nos als objectius marcats per cada client.

El nostre equip d’arquitectes, enginyers d’obres i interioristes amb anys d’experiència en el món de la construcció resoldrà les teves necessitats, seguint la filosofia de l’empresa.

Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.