Reforma integral per a modernitzar una casa de Granollers

Portada » Projectes » Reforma integral per a modernitzar una casa de Granollers


Una reforma integral de qualitat a Granollers

Confia en l’equip de professionals especialitzats en reformes integrals en Granollers de TMS Reformes per convertir en realitat la llar dels teus somnis, dissenyant espais elegants segons el teu estil de vida.

T’oferim l’assessorament dels nostres experts durant tot el procés i ens encarreguem tant del disseny del projecte en 3D com de la seva execució, controlant cada fase per garantir el compliment dels terminis.

Les edificacions que emprenem en TMS Reformes es basen en la sostenibilitat i compten amb tots els elements que garanteixen la major eficiència energètica que redunda en el confort i l’estalvi dels nostres clients.

La nostra tasca s’estén a tot tipus de treballs des de la rehabilitació i obra nova o aïllaments tèrmics fins a projectes d’interiorisme, home staging o domòtica.

Ens importa tenir cura de tots els detalls per lliurar treballs impecables. Per això, només comptem amb les firmes de més qualitat en el mercat tant en fogons, radiadors, aixetes i sanitaris, mampares, campanes de cuina, barbacoes, banyeres d’hidromassatge o spa …

Coneix les solucions en reformes integrals que oferim contactant amb nosaltres, disposem de professionals experts en fer realitat les teves il·lusions amb espais totalment a mida.

Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.