Parquet Pergo

Portada » Parquet Pergo

Un sòl laminat que combina la bellesa del disseny amb una durabilitat sense precedents. Els sòls laminats Pergo per a TMS reformes de disseny estan fabricats per suportar anys d’ús i encara així conservar tota la seva bellesa i confort.

Hem introduït el laminat Sensation i trenquem els límits pel que fa a l’aspecte (i la sensació) que pot tenir un sòl laminat.

Per què ha de triar un sòl laminat Pergo

  • Màxima durabilitat: gràcies a la protecció de la superfície patentada TitanX™, un sòl laminat Pergo mantindrà el seu acabat elegant any rere any.
  • Bellesa: les nostres col·lecions ofereixen set textures superficials diferents, cadascuna d’elles pensada per realçar la sensació d’autentificat del seu sòl laminat. Des de l’aspecte antic desgastat fins al toc natural de les vetes de la fusta.
  • Garantia per a tota la vida: l’extrema durabilitat és el motiu pel qual ens atrevim a garantir els nostres sòls davant del desgast, les taques i la decoloració causada per la llum solar fins a 33 anys: la millor garantia del mercat.
  • Resistent a l’aigua: la protecció de la superfície dels nostres nous sòls Sensation arriba fins als bisells per crear una superfície completament hermètica. A més, un revestiment repel·lent a l’aigua a les vores dels taulons garanteix que l’aigua no pugui penetrar en el sòl.
  • Antistatic: les càrregues electrostàtiques generades pels sòls laminats Pergo generalment són molt baixes, però per reduir-les encara més hem desenvolupat una tecnologia patentada que confereix a alguns dels sòls propietats antiestàtiques permanents durant tota la vida útil dels mateixos.

En una reforma d’alt estànding TMS reformes amb Pergo fa servir els diferents formats que permeten transformar l’aspecte de tota l’estança. Pot aconseguit que sembli més ampla, més estreta, més llarga, més fosca o més lluminosa: les opcions són infinites. Pergo ofereix sòls laminats en quatre en quatre formats diferents. Des de taulons llargs que creen un ambient modern i espaciós fins a taulons d’amplades diverses, a més de lloses.

Bisells i superfícies atractius amb parquets Tms Reformes

Per ressaltar la sensació dels taulons de fusta o les rajoles de ceràmica autèntiques, molts dels nostres sòls tenen vores bisellades. I amb nou textures superficials diferents i quatre nivells de brillantor diferents, els sòls laminats Pergo també transmeten la mateixa sensació d’autenticitat que aparenten.

Descobreix les nostres exquisides textures amb una reforma integral realitzada per reformes TMS

Sensation – Modern Plank

Sòls laminats com mai abans els havies vist.

La nova col·lecció Sensation de Pergo és, simplement, una revolució. Gràcies a la tecnologia AquaSafe, els nous sòls són resistents a la humitat, per la qual cosa resulten ideals per a cuines i altres zones humides. Les exclusives textures superficials amb una estructura més profunda proporcionen una sensació natural que no trobarà en altres sòls laminats.

A l’autenticitat dels dissenys se sumen noves superfícies mats i acabats amb totes les combinacions de bisells.

EndlessPlank

Pergo EndlessPlank™ és un sòl que crea la il·lusió òptica que els taulons són interminables. Tots els acabats coincideixen a la perfecció al final de cada tauló, formant un flux de disseny continu que s’estén d’una pared a l’altra. El nostre nou disseny, roure esquerdat, és un gran exemple de com Pergo EndlessPlank™ aporta caràcter a una estança.

L’impressionant estil rústic, amb esquerdes i solcs realistes, dóna vida a aquest efecte interminable i crea una experiència de sòl realment exclusiva. El sòl que dura per sempre ara tampoc no coneix límits.

El caràcter naturalment característic de la fusta, però amb tots els avantatges d’un sòl laminat.

Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.