Xemeneies i barbacoes

Portada » Instal·lacions » Xemeneies i barbacoes


Innovació, tecnologia i estètica. Adaptem la barbacoa als estils més actuals i la convertim en un nou concepte de cuina exterior.

Per a una major durabilitat. El seu disseny de formes harmòniques amb l’arquitectura i el paisatge.

Innovació, tecnologia i estètica. Adaptem la barbacoa als estils més actuals i la convertim en un nou concepte de cuina exterior.

Adaptables a l’estil del seu habitatge, independentment de la ubicació triada per a la seva nova barbacoa, BARBACOES TMS li facilita una àmplia gamma de possibilitats per adaptar el model triat a les característiques de la seva llar.

El compromís de BARBACOES TMS dóna com a resultat una barbacoa d’alta qualitat i amb les màximes prestacions, la qual cosa transmet al client una gran fiabilitat.

Barbacoes amb rendiment, confort, disseny, durada, seguretat i ecologia.

Els nostres punts forts


Coordinació integral

Dirigim l’execució completa de l’obra, des de l’inici fins al lliurament, realitzant la comanda de materials, sol·licitant els permisos necessaris, verificant els costos i terminis de lliurament i ens responsabilitzem de la correcta coordinació de l’obra.


Atenció personalizada

El nostre objectiu principal és satisfer les necessitats de cada client i aconseguir un excel·lent resultat amb espais únics i elegants. Des de TMS oferim un servei professional, personalitzat i eficaç amb ofertes competitives en relació qualitat-preu.


Projectes d’interiorisme

Som especialistes en la creació d’espais adaptats a l’estil i tendència que el client desitgi tenint en compte l’estètica i funcionalitat. Estudi personalitzat per a cada client ajudant-lo a trobar l’ambient que vol aconseguir.

TMS Reformes amb les millors marques

Sempre hem cregut que la qualitat té un preu. I nosaltres utilitzem les millors marques del mercat per renovar i reformar casa teva. Perquè t’ho mereixes.

Un bon equip per realitzar la reforma ideal de la teva casa

Som especialistes reformes integrals d’habitatges i locals comercials. El nostre equip d’arquitectes, enginyers d’obres i interioristes amb anys d’experiència en el món de la construcció resoldrà les teves necessitats, seguint la filosofia de l’empresa.

No haurà de preocupar-se per a res: ens encarreguem de la reforma integral del teu pis, actualitzant tots els seus espais, instal·lacions elèctriques, instal·lacions de fontaneria, tancaments, il·luminació, revestiments i decoració d’interior. Prioritzant la qualitat en els acabats i respectant els temps pactats.

Alguns dels nostres projectes

Per a dur a terme els vostres projectes sempre us mostrem com quedarà la seva futura casa a través de la visualització en 3D.

Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.