Seguretat

Portada » Instal·lacions » Seguretat


Protegeix la teva casa amb la domòtica intel·ligent

La seguretat domòtica és autogestionada i sense quotes de manteniment. Es controla a través de telèfons intel·ligents, tauletes o ordinadors amb connexió a Internet.

Tots els equips i sistemes connectats i controlats per la domòtica s’integren en el sistema de seguretat i els mateixos elements de seguretat s’integren a les funcions domòtiques.

La seguretat domòtica tècnica detecta incidències com ara fugues de gas, aigua o incendis i actua immediatament tallant els subministraments afectats, donant senyal d’alarma i informant del que ha passat.

La vigilància per vídeo amb càmeres IP permet de gravar imatges i so en format digital. Amb la integració al control domòtic es pot accedir a les imatges gravades o en temps real des de qualsevol dispositiu connectat a Internet. En cas d’incidències, el sistema avisa amb una trucada o missatge del que ha passat.

Els videoporters IP integrats al sistema domòtic milloren el control d’accessos. És possible veure qui pica, contestar a la trucada i obrir la porta des de qualsevol dispositiu connectat a Internet, fins i tot sense ser a casa.

El control d’accessos es pot ampliar amb múltiples solucions tecnològiques, com ara teclats numèrics, lectors de targetes magnètiques, lectors de proximitat RFID, lectors de petjada dactilar, entre d’altres. Els tancaments convencionals es poden substituir per cilindres digitals o tancaments electrònics de seguretat.

Amb la llum regulable s’aconsegueix una il·luminació adequada o una ambientació agradable segons la situació que ho requereixi.

Un sistema d’àudio multiroom permet de distribuir el senyal d’àudio de diverses fonts digitals, de forma individual, fins a diferents estances de l’habitatge i es controla a través de qualsevol dispositiu connectat a Internet.

Treballem tant per al sector residencial com per al sector terciari i disposem d’un sistema propi d’enginyeria, seguiment i execució de projectes, assessorant-los en tot moment sobre la tecnologia i els dispositius que més s’adeqüin a les seves necessitats.

Dissenyem, programem i realitzem la posada en marxa de sistemes domòtics per a qualsevol tipus de projecte, ja sigui habitatge nou, en procés de reforma o en adaptació. El nostre objectiu és entendre les necessitats reals dels clients i preparar solucions personalitzades de forma senzilla, fàcils d’instal·lar i utilitzar.

Ens encarreguem de la realització del projecte, el manteniment i les futures ampliacions. Lliurem una documentació completa al final de l’obra.

Seguretat antiintrusió amb domòtica

Simulació de presència
Detecció de  moviment a l’interior i a l’exterior
Detecció d’una intrusió no desitjada
Accions automàtiques en cas d’activació d’alarmes
Avís en cas d’intrusió a través de missatges i trucades telefòniques
Sistema antipànic
Vigilància per vídeo
Integració d’elements domotitzats al sistema de seguretat


Seguretat tècnica amb domòtica
Detecció de fum i foc
Detecció de fugues de gas i tall de subministrament
Detecció de fugues d’aigua i tall de subministrament
Detecció de fallida de subministrament elèctric
Avís en cas d’incidències a través de missatges i trucades telefòniques
Sistema d’alimentació independent

Serveis domòtica

Els nostres serveis domòtics van dirigits tant a professionals com a particulars, ja sigui per a obra nova o reforma.

 • Disseny i elaboració del projecte
 • Direcció i supervisió de la instal·lació
 • Orientació en la selecció del material
 • Programació del material domòtic
 • Connexió del material domòtic en obra
 • Muntatge i connexió dels quadres centrals domòtics
 • Posada en marxa del sistema
 • Lliurament de la documentació del projecte
 • Servei de postvenda i assistència tècnica
 • Servei de reparacions i actualització d’antics sistemes domòtics

Enginyeria domòtica

 • Assessorament
 • Auditories
 • Plànols d’instal·lacions i connexions
 • Sistemes de control integrals en edificis i indústria

Sistemes domèstics KNX i Crestron.

Nuestros puntos fuertes


Cordinación integral

Dirigimos la ejecución completa de la obra, desde el inicio hasta la entrega, realizando el pedido de materiales, solicitando los permisos necesarios, verificando los costes y plazos de entrega y nos responsabilizamos de la correcta coordinación de la obra


Atención personalizada

Nuestro objetivo principal es satisfacer las necesidades de cada cliente y conseguir un excelente resultado con espacios únicos y elegantes. Desde TMS ofrecemos un servicio profesional, personalizado y eficaz, con ofertas competitivas en relación calidad-precio.


Proyectos de interiorismo

Somos especialistas en la creación de espacios adaptados al estilo y tendencia que el cliente desee teniendo en cuenta la estética y funcionalidad. Estudio personalizado para cada cliente ayudándole a encontrar el ambiente que desea conseguir.

TMS Reformes amb les millors marques

Sempre hem cregut que la qualitat té un preu. I nosaltres utilitzem les millors marques del mercat per renovar i reformar casa teva. Perquè t’ho mereixes.

Un bon equip per realitzar la reforma ideal de la teva casa

Som especialistes reformes integrals d’habitatges i locals comercials. El nostre equip d’arquitectes, enginyers d’obres i interioristes amb anys d’experiència en el món de la construcció resoldrà les teves necessitats, seguint la filosofia de l’empresa.

No haurà de preocupar-se per a res: ens encarreguem de la reforma integral del teu pis, actualitzant tots els seus espais, instal·lacions elèctriques, instal·lacions de fontaneria, tancaments, il·luminació, revestiments i decoració d’interior. Prioritzant la qualitat en els acabats i respectant els temps pactats.

Alguns dels nostres projectes

Per a dur a terme els vostres projectes sempre us mostrem com quedarà la seva futura casa a través de la visualització en 3D.

Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.