Microciment fi

Portada » Instal·lacions » Paviments » Microciment fi


El microciment fi és un revestiment decoratiu d’1 a 2 mm de gruix, fabricat amb una barreja d’additius polimèrics i ciment de qualitat. Recomanat per a parets d’interior i superfícies sense trànsit.

Microciments de color per a sòls, parets, escales, banys, cuines, piscines.

El Microciment TMS reformes de qualitat ha estat creat per suportar trànsit de tota mena de gran nivell de qualitat i resistència. En microciments hi ha varietat de colors per triar i diferents acabats: rugosos, fins, amb aigües, senseaigües, més monocolor, mats, brillants… Fem el microciment a la carta segons les necessitats. El Microciment TMS reformes de disseny es pot aplicar sobre superfícies molt variades: sobre formigó, ceràmica, soleres de morter d’alta resistència, parets i fent èmfasi en la preparació del suport, que és sense cap dubte l’element més important a tenir en compte, ja que en depèn tot el sistema. És fonamental garantir l’agarrada i l’adhesió al suport perquè en un futur no hi hagi problemes amb el microciment aplicat. Els paviments continus amb el Microciment TMS reformes es poden fer servir tant en habitatges com locals, piscines, restaurants, hotels, revestiment de mobles, etc.

Una de les grans característiques que posseeix aquest microciment allisat és la seva suau elegància i estètica. Crea un ambient avantguardista i a més és molt fàcil de netejar.

No cal aixecar la superfície existent, la qual cosa facilita la reforma i fa que sigui més pràctica i més rendible.

Descripció del producte

El microciment FI és un revestiment de ciment amb additius polimèrics d’1 a 2 mm de gruix. Aplciat en capas amb llana i espàtula. Amb acabat molt fi i especial per a parets d’interior i sòls de poc trànsit de persones.

Propietats

No requereix de juntes, per la qual cosa genera sensacions d’amplitud i neteja i al seu torn facilita la neteja.

No cal aixecar la superfície existent, per la qual cosa és molt pràctic, rendible i poc traumàtic en les reformes.

La seva immensa varietat de colors permet l’adaptació i l’harmonia amb l’ambient desitjat.

Els 1 o 2 mil·límetres aproximats de gruix no generen un impacte visual a les superfícies revestides ni problemes tècnics amb els marcs o tapets de portes i finestres.

Es poden revestir formes o figures sòlides de manera que es vegin integrades amb les parets.

Ús recomanat

Les característiques físiques del microciment FI, com ara l’adherència i la impermeabilitat, li permet de ser aplicat en:

  • Parets d’interiors.
  • Terres de poc trànsit de persones com ara cambres de bany, plats de dutxa i banyeres.
  • Parets de cuines, mobles, illes, piques, portes i taules d’obra o de DM hidròfug.
  • Falsos sostres.

Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.