Paviments continus

Portada » Instal·lacions » Paviments » Paviments continus


Els paviments continus TMS Reformes permeten d’efectuar la reparació i el sanejament dels paviments en un temps mínim, sense moure maquinària ni prestatgeries.

Paviments continus – Resines multicapes

Sòls industrials nous i deteriorats, garatges particulars, comunitaris, pàrquings, naus industrials, cambres frigorífiques.

Gran resistència segons gruixos de resines o autonivellants. Una resina diferent per a cada indústria i cada paviment. Un paviment a la carta.

Donarà una gran imatge pel seu nivell d’acabats i colors. Tant cotxes com furgonetes. Resines epoxi i poliuretans.

Els paviments de formigó sense tractament són vulnerables a les agressions químiques i mecàniques, i moltes vegadesresulten excessivament rígids per a la funció que han de complir.

En tots, generalment, es genera pols i deteriorament de la superfície. Per la seva resistència i impermeabilitat, els Paviments TMS Reformes s’apliquen en garatges, instal·lacions esportives, naus industrials, tallers mecànics, etc. Un paviment per a les necessitats de cada activitat.

Els Paviments TMS Reformes de disseny ofereixen unes característiques de resistència, higiene i neteja. La naturalesa contínua (sense juntes ni angles) i les propietats antipols d’aquests paviments permeten, d’una manera assequible i eficaç, complir els requisits de qualitat exigits per les normes ISO 9000 i al mateix temps resistir les més dures agressions químiques i mecàniques en instal·lacions industrials.

La indústria alimentària requereix prestacions especials pel que fa a la higiene i la sanitat. Els paviments continus TMS Reformes, a més de protegir, eviten el desenvolupament biològic, la qual cosa permet una neteja simple i còmoda fins i tot a les zones de més difícil accés.

Els paviments continus TMS Reformes permeten d’efectuar la reparació i el sanejament dels paviments en un temps mínim, sense moure maquinària ni prestatgeries.


Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.