Paviment autonivellat

Portada » Instal·lacions » Paviments » Paviment autonivellat


Morters semisecs d’alta resistència, soleres autonivellants i soleres de formigó cel·lular.

A TMS Reformes l’assessorem en tots els aspectes i podrà triar la millor opció.

Morters semisecs d’alta resistència, soleres autonivellants i soleres de formigó cel·lular.

Morter semisec d’alta resistència

El morter semisec és ideal per a la col·locació de sòls en habitatges i locals.

Quedarà reglejat, recrescut, nivellat i amb la porositat perfecte per a l’aplicació de ceràmica, terrazzo, parquets, etc.

Soleres autonivellants

El morter autonivellant TMS Reformes ve ja fabricat a la planta de formigó i sol tenir uns gruixos de 3 o 4 cm, es vessa totalment líquid i quan s’asseca s’endureix. És vessat sempre aplicat amb bomba estàtica i canonades per poder arribar al mateix lloc de vessament. I passats uns quants dies es passarà una polidora per obrir el porus del morter autonivellant per tenir una major agarrada en les peces posteriors a col·locar. És ideal per a sòls d’interiors, habitatges, locals. El millor per a la col·locació a sòls de marbre, gres, parquet, sintasol.

El morter autonivellant és un producte compost per sorra, ciment, aigua i additius (generalment anhidrita i fluidificantes). Aquest tipus de morter és molt fluid, per això posseeix la característica d’autonivellar-se. S’han d’aplicar en superfícies cobertes, interiors, lliures d’humitats per capil·laritat. La seva autonivellació fa que sigui ideal per a la instal·lació de moquetes, suro, parquet, làmines plàstiques, soleres de formigó cel·lular.


Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.