Paviments

Portada » Instal·lacions » Paviments


Els oferim totes les variants actuals de fustes naturals i sintètiques d’exterior.

Instal·lació de tarima exterior. Sòls d’exterior per a terrasses

Oferim la instal·lació de tarimes exteriors per a terrasses i jardins. Les tarifes d’exterior actuals es caracteritzen per la seva noblesa, la seva calidesa i la seva elegància. Els dissenyem i muntem tota mena de tarifes, ja sigui en sòls o en tanques i jardineres.

Els oferim totes les variants actuals de fustes naturals i sintètiques d’exterior.

TMS Reformes de qualitat instal·la tarimes d’exterior de fusta

Les clàssiques tarimes de fusta per a exterior ofereixen un comportament noble i un acabat natural. Aquestes tarimes d’exterior són de fustes tropicals d’alta resistència a la calor i a la humitat. Les fustes d’exterior més emprades són les d’ipé, teca, cumarú i bambú.

IPÉ. La fusta és una subtància que es troba al tronc dels arbres. Aquest material s’obté de la part del tronc que està sota l’escorça. Durant milers d’anys la fusta s’ha fet servir com a combustible i com a material de construcció, ja que s’obté d’arbres i arbusts que presenten una estructura fibrilar, per això es fa servir per a grans àrees com la construcció.

TMS Reformes exclusives instal·la tarimes d’exterior sintètiques

Les actuals tarimes d’exterior sintètiques i les tarimes d’exterior tecnològiques tenen l’avantatge del poc manteniment, a més de ser resistents a la descomposició i no perdre color per l’acció de la llum solar.

Les tarimes de fusta per a exteriors tecnològiques estan fabricades amb una barreja de material sintètic i serradures de fusta, la qual cosa els confereix una naturalesa mixta més densa i amb un aspecte més natural.

Timbertech. A més de ser un fabricant destacat, Timbertech es líder en recerca, desenvolupament i màrqueting de solucions de fixació i de cobertes de materials compostos de fusta i plàstic, així com de baranes i tanques d’alta qualitat, de baix manteniment i llarga duració.Amb Timbertech podrà crear una coberta d’ensomni amb la màxima confiança i gaudir de menys treball i més vida. Amb el recolzament d’una garantia limitada de 25 anys per a aplicacions residencials.

Aprofundeix en els diferents tipus de paviments


Paviments continus. Tms reformes

Paviments continus

Els paviments continus TMS Reformes permeten d’efectuar la reparació i el sanejament dels paviments en…
Paviment utonivellat. Tms reformes

Paviment autonivellat

Aquest tipus de morter és molt fluid, per això posseeix la característica d’autonivellar-se. S’han d’aplicar…

TMS Reformes amb les millors marques

Sempre hem cregut que la qualitat té un preu. I nosaltres utilitzem les millors marques del mercat per renovar i reformar casa teva. Perquè t’ho mereixes.

Un bon equip per realitzar la reforma ideal de la teva casa

Som especialistes reformes integrals d’habitatges i locals comercials. El nostre equip d’arquitectes, enginyers d’obres i interioristes amb anys d’experiència en el món de la construcció resoldrà les teves necessitats, seguint la filosofia de l’empresa.

No haurà de preocupar-se per a res: ens encarreguem de la reforma integral del teu pis, actualitzant tots els seus espais, instal·lacions elèctriques, instal·lacions de fontaneria, tancaments, il·luminació, revestiments i decoració d’interior. Prioritzant la qualitat en els acabats i respectant els temps pactats.

Alguns dels nostres projectes

Per a dur a terme els vostres projectes sempre us mostrem com quedarà la seva futura casa a través de la visualització en 3D.

Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.