Comunicació domòtica

Portada » Instal·lacions » Domòtica » Comunicació domòtica


Guanya en eficiència amb la comunicació domòtica

Comunicació en la reforma d’alt stànding.

Una de les característiques més destacables de la domòtica és la comunicació bidireccional entre un habitatge i els seus usuaris.

Els usuaris poden controlar l’habitatge a través de polsadors convencionals, botoneres, pantalles tàctils o a través d’Internet amb telèfons intel·ligents i tauletes com a comandament a distància des de dins de l’habitatge i també de forma remota des de qualsevol distància.

L’habitatge es pot comunicar amb els usuaris per informar o avisar del que ha passat, mitjançant els elements domòtics de la instal·lació i també per correus electrònics, missatges i trucades telefòniques.

Confort en una reforma de qualitat.

La domòtica ofereix solucions que faciliten la vida diària i milloren la qualitat de vida dels usuaris.

En controlar tots els elements de la instal·lació, l’habitatge s’adapta a les necessitats, als canvis físics i vitals dels seus habitants a través de funcions com les programacions horàries, els apagaments generals o les escenes.

Les escenes són el control grupal de diversos elements domòtics amb posicionament dinàmic i personalitzables pel mateix usuari per aconseguir l’ambientació més adequada segons la necessitat que ho requereixi.

Els apagaments generals són amb control total o parcial de l’apagament dels elements domotitzats i amb una sola ordre.

Les programacions horàries defineixen per a cada dia l’ús dels elements domotitzats segons la rutina de l’usuari.

La domòtica s’adapta als canvis meteorològics i regula automàticament la climatització, la il·luminació, el reg, la posició de tendals i persianes segons la necessitat de cada moment.

Amb la llum regulable s’aconsegueix una il·luminació adequada o una ambientació agradable segons la situació que ho requereixi.

Un sistema d’àudio multiroom permet de distribuir el senyal d’àudio de diverses fonts digitals, de forma individual, fins a diferents estances de l’habitatge, i es controla a través de qualsevol dispositiu connectat a Internet.

Treballem tant per al sector residencial com per al sector terciari i disposem d’un sistema propi d’enginyeria, seguiment i execució de projectes, assessorant-los en tot moment sobre la tecnologia i els dispositius que més s’adeqüin a les seves necessitats.

Dissenyem, programem i realitzem la posada en marxa de sistemes domòtics per a qualsevol tipus de projecte, ja sigui habitatge nou, en procés de reforma o en adaptació. El nostre objectiu és entendre les necessitats reals dels clients i preparar solucions personalitzades de forma senzilla, fàcils d’instal·lar i de fer servir.

Ens encarreguem de la realització del projecte, del manteniment i de les futures ampliacions. Lliurem una documentació completa al final de l’obra.

Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.