Aïllament tèrmic

Portada » Instal·lacions » Aïllament tèrmic


Aïlla la teva casa i guanya confort i qualitat.

A TMS Reformes apliquem un dels sistemes d’aïllament tèrmic més respectuosos amb el medi ambient: el sistema d’aïllament tèrmic amb fibres de cel·lulosa ISOCELL, fabricades mitjançant el reciclatge de paper de diari.

Aquest sistema aporta nombrosos avantatges:

  • Excel·lent aïllament contra el frec de l’hivern i la calor de l’estiu
  • Alta protecció contra el soroll
  • Alta protecció contra incendis
  • És respectuós amb el medi ambient
  • És regulador de la humitat
  • Ràpida aplicació
  • Alta protecció contra el vent

Amb l’aïllament de cel·lulosa ISOCELL s’omplen les escletxes i ranures més estretes, formant un mantell aïllant sense ponts conductors de la calor, la qual cosa converteix el sistema en altament eficaç.

La gran capacitat d’emmagatzemament tèrmic de l’aïllament de cel·lulosa evita que el calor generat pels raigs del sol penetri a l’interior de l’edifici, retardant notòriament aquest procés.

Un altre gran avantatge de l’aïllament ecològic amb cel·lulosa és la seva alta protecció contra el soroll. En assaigs comparatius realitzats a parets intermèdies els valors d’aïllament acústic assolits van ser fins a 7 dB millors en comparació d’aïllaments de fibra tradicionals.

Alta protecció contra incendis constatada en els assaigs de protecció contra incendis realitzats en elements de construcció de les classes F30 y F90. Amb la classificació EN-s2-d0, l’aïllament de cel·lulosa ISOCELL assoleix una de les valoracions més altes possibles dels materials aïllants inflamables.

L’aïllament ecològic amb cel·lulosa és també un gran regulador de la humitat, ja que és capaç d’emmagatzemar-la sense perdre les seves propietats d’aïllament. L’especial capacitat d’emmagatzemament de la humitat provoca un efecte regulador d’ambient a l’estança.

Les possibilitats d’utilització de l’aïllament ecològic amb cel·lulosa són múltiples i variades: noves construccions, rehabilitacions o sanejaments, construccions de baix consum energètic o cases passives, cobertes inclinades, cobertes amb petits envans, sostres, sostres intermedis, sòls, aïllament de parets interiors, aïllament de façanes, etc.

Els nostres punts forts


Coordinació integral

Dirigim l’execució completa de l’obra, des de l’inici fins al lliurament, realitzant la comanda de materials, sol·licitant els permisos necessaris, verificant els costos i terminis de lliurament i ens responsabilitzem de la correcta coordinació de l’obra.


Atenció personalizada

El nostre objectiu principal és satisfer les necessitats de cada client i aconseguir un excel·lent resultat amb espais únics i elegants. Des de TMS oferim un servei professional, personalitzat i eficaç amb ofertes competitives en relació qualitat-preu.


Projectes d’interiorisme

Som especialistes en la creació d’espais adaptats a l’estil i tendència que el client desitgi tenint en compte l’estètica i funcionalitat. Estudi personalitzat per a cada client ajudant-lo a trobar l’ambient que vol aconseguir.

TMS Reformes amb les millors marques

Sempre hem cregut que la qualitat té un preu. I nosaltres utilitzem les millors marques del mercat per renovar i reformar casa teva. Perquè t’ho mereixes.

Un bon equip per realitzar la reforma ideal de la teva casa

Som especialistes reformes integrals d’habitatges i locals comercials. El nostre equip d’arquitectes, enginyers d’obres i interioristes amb anys d’experiència en el món de la construcció resoldrà les teves necessitats, seguint la filosofia de l’empresa.

No haurà de preocupar-se per a res: ens encarreguem de la reforma integral del teu pis, actualitzant tots els seus espais, instal·lacions elèctriques, instal·lacions de fontaneria, tancaments, il·luminació, revestiments i decoració d’interior. Prioritzant la qualitat en els acabats i respectant els temps pactats.

Alguns dels nostres projectes

Per a dur a terme els vostres projectes sempre us mostrem com quedarà la seva futura casa a través de la visualització en 3D.

Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.