Microciment rígid

Portada » Instal·lacions » Acabats exteriors » Microciment rígid


El microciment rígid és un revestiment decoratiu de 2 a 3 mm de gruix recomanat per a zones amb trànsit moderat com ara parets, sòls d’interior i taulells.

El microciment rígid és un revestiment decoratiu de 2 a 3 mm de gruix recomanat per a zones amb trànsit moderat com ara parets, sòls d’interior i taulells.

Fabricat amb una barreja d’additius polimèrics, ciment de qualitat, àrids i fibres que proporciona un equilibri entre duresa i adherència amb un acabat poc rugós. No requereix de untes, causant sensacions d’amplitud i estètica, a més de ser molt fàcil de netejari generar una atmosfera actual i fresca.

No cal retirar la base existent ja que és polivalent davant de qualsevol superfície, per la qual cosa facilita la reforma perquè sigui pràctica i més rendible.

Descripció del producte

El microciment rígid és un revestiment de ciment amb additius polimèrics i fibres de 2 a 3 mm de gruix. Aplicat en capes amb llana i espàtula. Amb acabat llis mitjà i especial per a sòls amb trànsit de persones moderat i parets d’interior o exterior.

Ús recomanat

Les característiques físiques del MicroRigid, com la duresa i l’adherència, li permeten de ser aplicat en:

  • Sòls i parets d’interiors i exteriors, inclosos sòcols i entornpeus.
  • Spa saunes.
  • Cuines, illes, mobles i taules d’obra o de DM hidròfug.
  • Sòls radiants, porxos, façanes, escales i columnes.

Contacta'ns

Dubtes, preguntes, pressupostos... Ompli el formulari i ens posarem en contacte amb voste el més ràpid possible.